De Lingst

Leudal - Haelen
Actueel aanbod

€ 80.840,- tot € 83.850,-

Kenmerken

Kaveloppervlak
258 - 380m2

Over dit project

Haelen is een eigentijds dorp in de gemeente Leudal, waartoe de kern Haelen behoort. Aan de ene zijde grenst Haelen aan het bos- en recreatiegebeid Leudal, aan de andere zijde aan de uitgestrekte Midden-Limburgse Maasplassen. Haelen zelf is van alle gemakken voorzien. De moderne woonkern heeft een winkelcentrum voor alle dagelijkse benodigdheden en de basisschool is te voet veilig en snel bereikbaar. Het stadscentrum van Roermond lift al even dichtbij, daarnaast ben je slechts enkele minuten verwijderd van de verbindingswegen richting Venlo, Maastricht, Eindhoven en Düsseldorf.

Voor meer informatie omtrent dit project, kunt u contact opnemen met kantoor Damen Herten/Roermond via 0475-577111 of info@damen-og.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Lingst
Koopwoningen
7
Prijs
€ 80.840,- tot € 83.850,-

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Leudal.

Aanmelden