Napoleon, Haelen

Leudal - Haelen
Actueel aanbod

€ 209.800,- tot € 259.800,-

Kenmerken

Woonoppervlak
125 - 125m2
Kaveloppervlak
204 - 511m2
Inhoud
525 - 525m3
Aantal slaapkamer(s)
3 - 4

Over dit project

De uitstekend geïsoleerde woningen, die zijn gelegen op percelen van circa 243 m² tot 343 m², worden duurzaam gebouwd. De uitstekende isolatie garandeert een aangenaam woonklimaat en een laag energieverbruik. Zowel de begane grond als de eerste verdieping zijn voorzien van vloerverwarming en de woningen worden standaard uitgevoerd met zonnepanelen.

De woningen hebben een woonoppervlakte van maar liefst 125 m², een inhoud van circa 525 m³ en worden compleet opgeleverd met onder andere een vrijstaande garage, openslaande tuindeuren, modern tegelwerk in badkamer en toilet, sanitair van het merk Sphinx en een vaste trap naar de zolder, die standaard is voorzien van een groot dakraam.

Nieuwbouwplan Napoleon: voorjaar 2018 start bouw

Aan de Burgemeester van Rietstraat en de Siem Boonenstraat worden twee-onder-een-kap woningen en vrijstaande woning gebouwd

De uitstekend geïsoleerde woningen, die zijn gelegen op percelen van circa 243 m² tot 511 m², worden duurzaam en traditioneel gebouwd. De uitstekende isolatie garandeert een aangenaam woonklimaat en een laag energieverbruik. Zowel de begane grond als de eerste verdieping zijn voorzien van vloerverwarming en de woningen worden standaard uitgevoerd met zonnepanelen.

De woningen hebben een woonoppervlakte van maar liefst 125 m², een inhoud van circa 525 m³ en worden compleet opgeleverd met onder andere een vrijstaande garage, openslaande tuindeuren, modern tegelwerk in badkamer en toilet, sanitair van het merk Sphinx en een vaste trap naar de zolder, die standaard is voorzien van een groot dakraam.

De tuinen varieren qua grootte en zijn gelegen op het zuiden en het zuidwesten. De woningen met de tuin op het zuidwesten hebben geen directe achterburen en daardoor veel privacy.


Indeling
Begane grond:
Entree. Hal met meterkast, ruimte voor een garderobe en toiletruimte met wandcloset en fonteintje. De woonkamer is ruim 41 m² groot en verdeeld in een zitkamer aan de voorzijde en de eetkamer en keuken aan de achterzijde. Onder de trap bevindt zich een praktische bergkast en vanuit de eetkamer heeft men middels de openslaande tuindeuren toegang tot de tuin.

Optioneel kan er gekozen worden voor een uitbouw van 120 of 240 cm op de begane grond, waardoor een woonkamer van circa 48 m² of zelfs 54 m² ontstaat.

1e Verdieping:
De ruime overloop biedt toegang tot de drie slaapkamers (circa 8, 11 en 15 m²) en de volledig betegelde badkamer met douche, wastafel en tweede toilet.

2e Verdieping:
De zolder is bereikbaar via een vaste trap en voorzien van een groot dakraam. Hier bevinden zich de HR-combiketel, de mechanische ventilatie-unit en de aansluitingen voor zowel wasmachine als wasdroger. Deze ruimte is verder geschikt voor diverse gebruiksmogelijkheden, waaronder het realiseren van een royale vierde slaapkamer.

Omgeving:
De nieuwbouwlocatie Napoleon is al gedeeltelijk gerealiseerd. De wijk bestaat uit diverse woningtypes variërend van starterswoningen, gezinswoningen en levensloopbestendige semi-bungalows. De rode draad van deze verschillende woningtypes vormt het ontwerp waarbij aandacht is gegeven aan de architectuur. Elk woningtype heeft elementen die er uit springen en daardoor hebben deze woningen een traditioneel uiterlijk met een modern tintje.

De locatie is ruim opgezet en voorzien van brede straten met groenstroken. Aan de achterzijde van de levensloopbestendige woningen is een grote vijverpartij aangelegd.

De vele woningtypes hebben natuurlijk ook gezorgd voor een fijne mix van bewoners: alleenstaanden, koppels, gezinnen met jonge kinderen, maar ook de jonge senioren hebben hier een passende woning gevonden. Ook op de nog resterende plekjes in Napoleon wordt gezorgd voor diversiteit. Kortom: voor elk wat wils!

Plan Napoleon is gelegen aan de rand van Haelen, een van de liefst 16 dorpskernen van de gemeente Leudal. Dit is een grote plattelandsgemeente met veel groen, zowel agrarisch als bosgebieden.

Te midden van al dit groen is het dorp Haelen gelegen, een dorp met circa 4.300 inwoners. Het is centraal gelegen in Midden-Limburg en biedt goede verbindingen door de directe ligging aan de N273. Het dorp is gelegen in de driehoek Venlo-Weert-Roermond en deze steden zijn snel bereikbaar.

Haelen beschikt over goede dagelijkse voorzieningen voor jong en oud. Er is een basisschool, twee supermarkten en diverse winkels waaronder een Kruidvat. Er zijn voldoende gezondsheidsvoorzieningen zoals huisartsen, tandartsen, fysiotherapeuten en een apotheek. Voor de sportliefhebbers is er genoeg te sporten in de sporthal, de sportvelden (o.a. tennisbanen en voetbalvelden) en in het binnenzwembad. En natuurlijk zijn er volop recreatiemogelijkheden in deze bosrijke omgeving met veel wandel- en fietsroutes en natuurlijk ruiterpaden.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Napoleon, Haelen
Koopwoningen
16
Prijs
€ 209.800,- tot € 259.800,-

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Leudal.

Aanmelden